Administratie en Budgetcoaching

Als budgetcoach help ik particulieren en zelfstandigen in de omgeving van Breda om hun financiële zaken op orde te krijgen én houden. Dat betekent dat we de problemen die er zijn gaan aanpakken en oplossen. Met mijn persoonlijke begeleiding help ik klanten om hun financiën inzichtelijk te maken. Zelfstandig ondernemers ondersteun ik met financieel advies en het verzorgen van de administratie en boekhouding.

Budgetcoaching voor particulieren

Hulp bij schulden

Tijdig aan de bel trekken bij financiële problemen kan een hoop ellende voorkomen. Geldzorgen hebben invloed op allerlei aspecten van het dagelijks leven. Door orde te scheppen in de situatie, ontstaat er overzicht en rust. Het hebben van schulden zorgt vaak voor een machteloos gevoel. Met mijn hulp gaan we ervoor zorgen dat er weer structuur komt in de financiële administratie.

De oorzaak van financiële problemen

Allerlei factoren en situaties kunnen ervoor zorgen dat je de grip op je financiën (tijdelijk) kwijt bent. Schroom niet om tijdig aan de bel te trekken. Het Nibud heeft berekend dat 1 op de 5 Nederlanders betalingsproblemen heeft. Vanwege schaamte maakt lang niet iedereen met financiële problemen gebruik van hulpverlening. Vaak wordt gedacht dat het niet zo erg is dat er op dit moment hulp nodig is. Toch gebeurt het regelmatig dat mensen op deze manier van de regen in de drup terecht komen.

Wat de oorzaak ook is, het inschakelen van tijdige hulp is belangrijk om weer uit de situatie op te krabbelen, overzicht te krijgen en de financiële toekomst helder te hebben.

Financieel advies en boekhouding voor zelfstandigen

Wanneer je als zelfstandige helder inzicht krijgt in financiële middelen en de huidige situatie, maakt dit je minder afhankelijk van anderen. Veel kleine ondernemers hebben behoefte aan iemand die de financiën van het bedrijf in kaart brengt, waarna het gemakkelijker wordt om zelf een vinger aan de pols te houden. Als budgetcoach help ik de administratie op een eenvoudige manier op te zetten. Voor ondernemers die dit liever uitbesteden, verzorg ik de administratie en boekhouding.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op.