Veelgestelde vragen

Wanneer is coaching voor mij geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die vastloopt in het leven. Als je even niet weet hoe je verder moet, angstig bent, depressief, of kampt met het verwerken van emoties, kan coaching je helpen om weer grip te krijgen op je leven. Lees op deze pagina meer over coaching.

Wat zijn familieopstellingen?

Een familieopstelling is een manier van psychotherapie. Hierbij kijken we naar problemen die vanuit je familiesysteem zijn ontstaan. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in patronen, knelpunten en de onderliggende dynamiek. Het is geschikt om af te rekenen met onverwerkte zichtbare en onzichtbare emoties. Lees hier meer over familieopstellingen.

Ik heb faalangst of examenvrees, kun je mij hiermee helpen?

Ja, ik kan helpen om af te komen van je faalangst of examenvrees, zodat jij je daarna weer kunt concentreren op de voorbereidingen voor je examen of prestatie. Dat doe ik voor jongeren en volwassenen. Lees hier meer over mijn coaching.

Wat kost een coachingstraject en hoe lang duurt het?

Per sessie betaal je € 75,-. Hoeveel sessies er voor jou nodig zijn, is afhankelijk van de situatie. Praktisch Inzicht richt zich op kortlopende trajecten. Gemiddeld doorlopen mijn klanten 4 tot 6 sessies in het coachingstraject. Na een sessie geef ik vaak oefeningen mee naar huis, zodat we tijdens een volgende afspraak weer verder kunnen gaan met het oplossen van je problemen.

Hoe gaat budgetcoaching in zijn werk?

Wie geen financieel overzicht meer heeft, de grip kwijt is op de financiële situatie of schulden heeft, kan bij mij terecht voor budgetcoaching.  Lees hier meer over budgetcoaching.

Welke workshops worden gegeven?

Op dit moment geef ik workshops (met dieren) bij Silverlinde in Breda en op mijn eigen locatie in Rijsbergen. Kijk hier voor meer informatie en actuele data.

 

Hoe werkt coaching met dieren?

Dieren zijn via hun energie met ons verbonden en kunnen laten zien wat er met ons aan de hand is. Praktisch Inzicht geeft coaching met dieren en organiseert (familie)opstellingen met dieren.

Ik heb interesse in coaching door Praktisch Inzicht. En nu?

Neem contact met mij op. We plannen een telefonisch overleg en bespreken waar je tegenaan loopt en wat je verwacht. Ik leg je uit hoe we samen aan de slag gaan en welke technieken ik gebruik. Wil je met mij als coach aan de slag gaan? Dan plannen we meteen de eerste sessie in.